Núria Pérez Solé

Coach. Psicoterapeuta

“Les preguntes són les respostes, si vols canviar el teu estat canvia la pregunta.”

Què faig?

Com a coach et pregunto, et pregunto i et pregunto. T’escolto. T’ajudo a dissenyar on vols anar i a identificar on estàs. Et deixo la meva mirada per a que et puguis mirar des d’un altre espai, amb uns altres ulls, per a què et qüestionis el què et creus de tu mateix/a i del món, per a què puguis veure possibilitats on no les veies. I t’acompanyo per a superar els obstacles que apareixen al camí i que puguis obtenir uns resultats que fins ara no existien per a tu.

Coaching Generatiu

El Coaching és un procés d’acompanyament reflexiu i creatiu que fa el coach als clients i que els inspira a maximitzar el seu potencial personal.

La paraula coach prové del terme “carruatge”, un transport que et condueix del lloc on estàs cap al que desitges estar. En el camí, el coach t’ajuda a enfrontar-te a obstacles i interferències i a utilitzar els teus propis recursos per a transformar aquestes barreres en oportunitats i assolir l’objectiu desitjat....[+] Saber-ne més

Refugi FIL

Espai de programes de Coaching personalitzats en un entorn rural. Un lloc on passar un dia o més, amb un programa fet a la teva mida a nivell individual, per a grups d’amics, grups de treball, famílies o parelles.

En aquest espai t’ofereixo la possibilitat de fer sessions de Coaching a l’aire lliure, passejant o treballant al camp i combinar-les amb activitats complementàries com: classes de ioga i meditació, mindfulness, sessions de reiki, medicina ayurveda, gimnàstica bioenergètica, classes d’hípica, passejades a cavall...[+] Saber-ne més

Experiències

No conoces lo que es el Coaching hasta que no inicias un proceso como tal; yo lo conocí a través de Nuria. Mi experiencia con Nuria representó una ayuda inestimable, y sobre todo en muchos momentos sorprendentes en descubrir un nuevo camino en el proceso vital en el que me hallaba cuando tuve la suerte de contactar con ella.

M. Fernanda C. Córdoba (Argentina)

Doncs per mi iniciar un treball amb la Núria ho titularia com "un canvi de vida". Jo des de ben petita tenia por als gossos, més que por, fòbia, i amb 36 anys, quan hem van parlar de la PNL i que amb ella ho podíem treballar i superar no m'ho podia creure, m'havia condicionat tota la vida aquesta por.