Refugi FIL

Programes personalitzats

Fes una parada!

Poso a la teva disposició un entorn rural on poder estar per tu, connectar amb tu mateix/a, reflexionar sobre les coses que el dia a dia no et permet, relaxar-te, compartir, crear els teus projectes, estar en contacte amb la terra, etc. Tot això acompanyat/da per una coach que et preparà un programa a mida.

T’ofereixo un mini programa sabàtic per a desconnectar del teu ritme habitual durant un dia o més i per poder sortir renovat/da.

Sessions especials i centre holístic.

Si no tens temps de fer sessions regularment, o no vols allargar més l’obtenció dels teus objectius, et proposo un programa intensiu d’un dia o més, on les sessions les farem més llargues i combinant les converses habituals de Coaching al centre, amb passejades pel camp o treballant a l’hort i amb la possibilitat d’incloure també altres activitats complementàries, que tu pots escollir dins d’un ventall de possibilitats, totes conduïdes per professionals especialitzats.

Grups, famílies, parelles.

Tallers: Si sou un grup d’amics o de companys de feina que voleu passar una jornada diferent i esteu interessats en fer alguna activitat a mida per a avançar en el vostre creixement personal, millorar la vostra relació, adquirir millors habilitats comunicatives, crear un projecte professional, incrementar el vostre vincle de grup, pregunteu per totes les possibilitats de tallers a mida que us puc oferir.

Activitats familiars: Millorar les relacions entre pares i fills, resoldre conflictes, aprendre a comunicar-vos millor, passar un/uns dia/es per a recordar en el futur. Tot això, jugant, fent activitats a l’aire lliure en un entorn rural propici per a crear el clima ideal per a millorar el vincle familiar. Us organitzem un programa a mida de la vostra família, amb la col·laboració de Sílvia Martínez Santalucía, Psicòloga i Coach especialitzada en famílies.

Parelles: Abans de “llençar la tovallola” quan les coses van malament, abans o a l’hora de prendre alguna decisió important per al vostre futur, quan la relació s’ha desgastat i sembla que no resulta el què esperàveu, si heu de superar una etapa difícil, quan s’ha de crear un nou projecte de parella per a seguir endavant o senzillament, per a evolucionar conjuntament en el creixement personal o l’auto coneixement i per a augmentar el vincle que ja teniu, pregunteu per les possibilitats de programes a mida, que desenvoluparé exclusivament per a vosaltres.

Espai per a terapeutes

Ets terapeuta i et trobes amb la necessitat de compartir inquietuds, dubtes, possibilitats de futur, investigar ? Necessites estar en contacte amb companys/es sense la necessitat d’assistir a un curs?

Som un grup de terapeutes de diferents formacions que ens trobem en diferents moments i llocs, per a passar unes hores compartint, donant-nos suport, supervisant casos, aportant idees, creant noves possibilitats i sentint que estem junts/es en el servei al altres éssers.

Un espai increïble per a crèixer i sentir-se formar part.

Per assistir a les sessions, contacta’m i explica’m les teves inquietuds.

Núria Pérez Solé. Coach. Psicoterapeuta

Pregunta pels meus programes completament personalitzats, per a grups o individuals.